Dierengedragsdeskundige

Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen
Average rating:  
 43 reviews
by Peter Hofland on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen

Verrassende en praktische adviezen!

by Misha on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen
Luna & Bailey

Mijn chihuahua Bailey was erg onzeker en daardoor wat angstig. Hierdoor had hij enorm veel stress. Dit leek alleen maar erger te worden. Via de dierenarts werd mij Merel aangeraden, en gelukkig kon Merel al snel op huisbezoek komen!
Bailey (en Luna de andere chihuahua) werden tijdens het eerste huisbezoek goed geobserveerd, waarna ik tips en oefeningen kreeg.
Een aantal weken later kwam Merel nog eens langs en zag al heel veel verbetering.
We hebben toen nog tijdens het wandelen oefeningen gedaan waardoor Bailey buiten ook minder stress krijgt.
En ook deze oefeningen zijn erg fijn en helpen enorm!
Ik ben blij dat we Merel hebben ingeschakeld.
Iedereen is een heel stuk minder gestresst!

by Jeroen Kuipers on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen
Willem en Max

Merel heeft drie dagen op mijn katten Willem en Max gepast. Het is duidelijk dat ze er plezier in had en dat ze de beestjes ook goed heeft geobserveerd om te zien of het goed met ze ging. Ik ben zeer tevreden.

by yvonne bergmans on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen
uitlaten

Wij moesten een dag weg en wilden onze 2 shiba's niet naar een pension brengen, onze jongste hond is extreem angstig. Gelukkig had Merel tijd om ze uit te laten. Alles is goed gegaan, heel fijn dat Merel nog een appje had verstuurd van 2 relaxte shiba's. Hondjes blij en baasjes blij.

by Renate on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen
Weer een blij, tevreden katje!!!

Mijn kleine kater Goliath begon plotseling in de kattenmandjes te plassen. En toen ook nog op mijn bed!!! Hup met hem naar de dierenarts gegaan met een plasje; je weet maar nooit of er een infectie is. Gelukkig was dat niet het geval, maar wat dan? Even aan de pilletjes gezeten tegen de stress, maar dat was niet zo'n succes. De dierenarts heeft me doorverwezen naar Merel en ze kon heel snel een huisbezoek afleggen. Merel heeft geweldig goede tips gegeven. Ik hoef niet meer drie keer per dag mijn hele bed te verschonen, de kattenmandjes blijven schoon en Goliath is veranderd in een zelfbewuster katje wat gewoon zoals het hoort op de bakken plast. Wat een super inzicht van Merel en fijne begeleiding!! Top, dank je wel!!!

by Suzy on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen

Merel heeft een week lang mijn katers Chester en Spotty verzorgd. Ik ben zeer tevreden en zal haar zeker nog een keer vragen als we weggaan.

by Elise on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen
Oppas Pluk (hond)

Merel heeft 4 dagen op onze hond Pluk (14 jaar, teckel) gepast terwijl wij een romantisch weekend weg waren! Het is helemaal super gegaan, de oude dame was zeer tevreden en gelukkig toen wij thuis kwamen. Een paar poepjes in huis mochten de pret voor Merel niet drukken. De volgende keer benaderen we Merel zeker weer als wij weggaan, fantastisch dat ze aan huis voor je dieren komt zorgen!

by Willy van Die on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen
waldo

mijn hond waldo duitse herder was erg impulsief is nu kalm en rustig door haar goed advies.
Top dus!

by Lysanne on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen

Merel heeft samen met mij gezocht naar passende oplossingen voor het gedrag van mijn kat. Reageerde snel op vragen en is betrokken bij het uitvoeren van haar stappenplan. Merel heeft mij goede adviezen en tips gegeven, dank je wel!

by Anique on Dierengedragsdeskundige Merel Van der Mullen

Mijn konijn vertoonde raar gedrag, iets wat ik nog nooit eerder bij hem had gezien. Ik heb Merel ingeschakeld en hij bleek ziek te zijn van het erg warme weer! Met Merels tips werd mijn vriendje na een dag alweer de oude en sprong hij alweer rond. Zonder Merels hulp was ik hier niet achter gekomen, helemaal top!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Have any Question or Comment?

0 comments on “Recensies

Comments are closed for this post !!